Рефлексія

Перегляд 15 повідомлень - з 226 по 240 (всього 709)
  • Автор
    Записи

Дужее цікавий курс буду використовувати у роботі

Дуже вдячна “Ранку” за сучасну платформу, яка є зручною для користування та містить весь необхідний набір методичного супроводу освітнього процесу. Враженя великим розмаїттям вправ і завдань. Учні із задоволенням працюють з електронними посібниками. Хочу побажати команді розробників творчого вдосконалення та успіхів!

Дуже цкаві курси планую після проходження курсів впроваджувати в роботу. Подобається те, що учень може самостійно опановувати матеріал, виконувати інтерактивні вправи. Учитель спостерігає за навчальним просуванням учнів, може бачити недоліки, допомагати в їх вирішувати. Цікаво, що можна закачувати електронні підручники, а саме з мого предмету. Пропоную продовжувати розробникам розробляти інтерактивні курси для 7 класу і для 8 класу, так як на наступний навчальний рік уже будуть пілотні 8 класи з НУШ. Отже, успіхів розробникам у вашій роботі. Ваша робота дуже допомагає вчителям

Дуже клрутий курс!

<p>Дякую</p>

Дякую

Чудово!

Дякую за цікавий та корисний курс.

Корисна платформа

Дякую за цікавий та пізнавальний курс!

Дякую за курс

[email protected]
    Учасник

Дякую команді фахівців за створену платформу та її можливості для полегшення в опануванні навчальним матеріалом.

[email protected]
    Учасник

Дякую за такий цікавий сайт.

Дякую за цікавий курс. Миру нам!

[email protected]
    Учасник

<p>Дякую за цікавий сайт!</p>

Перегляд 15 повідомлень - з 226 по 240 (всього 709)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
>
Перейти до вмісту