Рефлексія

Перегляд 15 повідомлень - з 256 по 270 (всього 709)
  • Автор
    Записи

Дякую за цікавий курс

Дякую дуже цікаво

Дякую

Дуже дякую за гарно проілюстровану методику користування платформою ІЗЗІ.

Анонім
    Не активно

Дякую!
    Чудовий матеріал, доступні інструкції.
    Планую використовували.
    Всім миру та злагоди.

Мені дуже сподобалася ця платіформа. Завдання на даній платформі легко сприймаються учнями, активують увагу, усі учні активно включені у навчальний процес. Цікаво, сучасно, корисно. Дітям дуже подобається, а мені подобається також, як вчителю.

Завдання на даній платформі легко сприймаються учнями, активують увагу, усі учні активно включені у навчальний процес. Цікаво, сучасно, корисно. Дітям дуже подобається, а мені подобається також, як вчителю.

<p> Завдання на даній платформі легко сприймаються учнями, активують увагу, усі учні активно включені у навчальний процес. Цікаво, сучасно, корисно. Дітям дуже подобається, а мені подобається також, як вчителю. Це дуже допомогає як вчителю так і учнь навчати та навчатися.</p>

Дякую за чудовий курс. Дуже багато корисної інформації.
    Так і не знайшла інформацію, як зареєструвати клас, якшо мого навчального закладу – немає в переліку запропонованих. Можливо наступний вебінар роз’яснить це питання.

Я дуже люблу використовувати вашу платформу Іzzi на уроках, щиро дякую за курс, було цікаво

Щиро дякую за курс, було корисно та ціеаво

Дякую! Потужна підтримка вчителів!

Дякую за цікавий курс! Обов’язково скористаюся набутими знаннями!

Дякую за цікавий курс!

[email protected]
    Учасник

<p>Цікаву і потрібну інформацію почула, якою обов’язково скористаюся. Використовувала маркер: біля певних завдань робила потрібні записи, які висвічувалися під час виконання і демонстрування саме цих завдань. Дуже зручно.</p>

Перегляд 15 повідомлень - з 256 по 270 (всього 709)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
>
Перейти до вмісту