Рефлексія

Перегляд 14 повідомлень - з 661 по 674 (всього 674)
  • Автор
    Записи

Моменти, які розглядалися в курсі загальні, які я виконувала до проходження курсу. Відповіді на питання так і не отримала.
    Не зрозуміло, чи можу я самостійно створювати свої завдання чи можу використовувати тільки ті, що приєднані до певної теми.
    Дошка працює тільки як один аркуш, функції слайдів відсутня?
    Не знайшла функції руху, оберту геометричних фігур по дошці
    Плюси платформи: є кілька авторів на один предмет, тож є з чого вибрати. Працюю за підручником Скворцової. В минулому році виникла проблема на уроці в 1му класі на уроці математики. Попросила дітей завантажити конкретний урок і розв’язати приклади. Виявилося, що самостійно не змогли швидко виконати, бо інформатики ще не було, а потрбіно було самостійно вдрукувати цифри і знаки, чого ще не вміли робити.А уроки букваря проходили відмінно. Можна поділитися окремим завданням, тільки не зрозуміло, як можна призначити конкретне завдання конкретному учню, наприклад, як додаткове?
    Дізналась про функцію маркер.

Люда Мищенко
    Учасник

Дякую за цікавий та корисний курс. Багато різноманітної інформації.Супер!

Дякую.Цікаво.

Дякую. Цікаво та корисно. Успіхів.

Дякую

Дуже цікаво, хочу спробувати.

Alena Leontieva
    Учасник

Дякую за корисну інформацію.

Дуже цікаво. Дякую

Вважаю ВСІ розділи курсу корисні, цікаві, сучасні. Вдячна всім причетним до створення цього неймовірного курсу.

Дякую, за такий цікавий сайт, та за можливість користуватися ним) моєму класу дуже подобаються уроки на izzi

Цікаво

Супер! Чудовий курс

Дякую!

Цікавий курс

Перегляд 14 повідомлень - з 661 по 674 (всього 674)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
>
Перейти до вмісту