Перегляд 15 повідомлень - з 646 по 660 (всього 690)
  • Автор
    Записи

Які функції чи можливості платформи ІЗЗІ ви вважаєте найкориснішими?
    інтерактивність

Доступно та цікаво. Ефективно для використання

Дякую, все чудово

Мені дуже подобається ця платформа для навчання. Доступна, цікава, і БЕЗКОШТОВНА! Містить різні тпи завдання. А для вчителя – це готовий план уроку, де учні будуть активними навіть при онлайн навчанні. Хотілося б ще, щоб у курсі Біологія були узагальнюючі тести з автоматичним оцінюванням. Велика ПОДЯКА авторам, натхнення і всього найкращого!

Цікаво.

Arsen Konoplia
    Учасник

дякую

Цікавий курс.Багато корисної інформації. Дякую.

Дякую! Все дуже доступно, актуально, доречно та багато практичних порад.

Ziafat Ahmedova
    Учасник

Дякую

Дякую за чудовий інформативний курс з практичними роботами))

<p>Дякую за чудовий, інформативний курс.</p>

Дякую! Дуже потрібний та актуальний курс

Цікаво. Корисно. Велика ПОДЯКА авторам! Натхнення ВАМ, бажання працювати і мироного усім неба!

Дякую за цікаву інформацію

Моменти, які розглядалися в курсі загальні, які я виконувала до проходження курсу. Відповіді на питання так і не отримала.
    Не зрозуміло, чи можу я самостійно створювати свої завдання чи можу використовувати тільки ті, що приєднані до певної теми.
    Дошка працює тільки як один аркуш, функції слайдів відсутня?
    Не знайшла функції руху, оберту геометричних фігур по дошці
    Плюси платформи: є кілька авторів на один предмет, тож є з чого вибрати. Працюю за підручником Скворцової. В минулому році виникла проблема на уроці в 1му класі на уроці математики. Попросила дітей завантажити конкретний урок і розв’язати приклади. Виявилося, що самостійно не змогли швидко виконати, бо інформатики ще не було, а потрбіно було самостійно вдрукувати цифри і знаки, чого ще не вміли робити.А уроки букваря проходили відмінно. Можна поділитися окремим завданням, тільки не зрозуміло, як можна призначити конкретне завдання конкретному учню, наприклад, як додаткове?
    Дізналась про функцію маркер.

Перегляд 15 повідомлень - з 646 по 660 (всього 690)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .
>
Перейти до вмісту